

MEETING AGENDA Thursday, September 14, 2017, 2:00 – 4:30 PM Cabrillo College, Horticulture Building 6500 Soquel Dr. Aptos, CA

- I. CALL TO ORDER/INTRODUCTIONS (10 min.) 2:00 2:10
- II. AGENDA REVIEW AND QUORUM CHECK (5 min.) 2:10 2:15
- III. APPROVAL OF CONSENT AGENDA ITEMS (5 min.) 2:15 2:20 ACTION ITEM
 - MAY MINUTES
 - COMMITTEE REPORTS
 - STAFF REPORT
- IV. PUBLIC COMMENTS AND COMMUNICATIONS (10 min.) 2:20 2:30
- V. CHILDHOOD ADVISORY COUNCIL MASTER PLAN (15 min.) 2:30 2:45
- VI. SPECIAL GUEST SPREAKER: LESLIE GOODFRIEND, SANTA CRUZ COUNTY HUMAN SERVICES DEPARTMENT – COMMUNITY CORE FUNDING PHASE II AND THRIVE BY THREE INITIATIVE (45 min.) 2:45 – 3:30
- VII. SPECIAL GUEST SPEAKERS: JENNIFER HERRERA SANTA CRUZ COUNTY PUBLIC HEALTH DEPARTMENT AND COREY VESTAL, ENCOMPASS, HEAD START – HOME VISITING PROGRAMS (30 min.) 3:30 – 4:00
- VIII. LEGISLATIVE UPDATES (10 min.) 4:00 4:10
- IX. CHILD CARE PROVIDER SHORTAGE IN THE COUNTY MARIA CASTRO, SCCOE MIGRANT/SEASONAL HEAD START – (10 min.) 4:10 – 4:20
- X. ANNOUNCEMENTS (10 min.) 4:20 4:30
- XI. ADJOURNMENT 4:30

Next meeting: Thursday, December 7, 2017 location – TBD