

MEETING AGENDA

Thursday, February 14, 2019 2:00 – 4:00 PM Santa Cruz County Parks/Simpkins Swim Ctr. Live Oak Mtg. Room 979 17th Avenue, Santa Cruz

- I. CALL TO ORDER/INTRODUCTIONS (10 min.) 2:00 2:10
- II. APPROVAL OF CONSENT AGENDA ITEMS (5 min.) 2:15 2:20 ACTION ITEM
 - DECEMBER MINUTES
 - COMMITTEE REPORTS
 - STAFF REPORT
 - CHILD CARE EXPANSION PRIORITIES REPORT
- III. PUBLIC COMMENTS AND COMMUNICATIONS (10 min.) 2:20 2:30
- IV. CAC MEMBER PROGRAM PRESENTATIONS (45 min.) 2:30 3:15
 - ELIZABETH ROOT, DIRECTOR, EARLY EDUCATION SERVICES UNIVERSITY OF CALIFORNIA, SANTA CRUZ
 - LARRY DRURY, EXECUTIVE DIRECTOR, GO KIDS INC.
- V. GUEST SPEAKER: ANDY STONE, DIRECTOR, WORKFORCE DEVELOPMENT BOARD, SANTA CRUZ COUNTY CHILD CARE CAREER PATHWAY UPDATE (30 min.) 3:15 3:45
- VI. ANNOUNCEMENTS (15 min.) 3:45 4:00
- VII. ADJOURNMENT 4:00

Our Mission is to present a unified voice for an early care and education system that meets the needs of all children and families in Santa Cruz County

Our Vision is that every child in Santa Cruz County has access to quality affordable early care education and after-school programs