

MEETING AGENDA Thursday, September 13, 2018 2:00 – 4:30 PM Cabrillo College Horticulture Building Room 5001, 6500 Soquel Dr. Aptos

- I. CALL TO ORDER/INTRODUCTIONS (10 min.) 2:00 2:10
- II. AGENDA REVIEW AND QUORUM CHECK (5 min.) 2:10 2:15
- III. APPROVAL OF CONSENT AGENDA ITEMS (5 min.) 2:15 2:20 ACTION ITEM
 - MAY & JUNE MINUTES
 - COMMITTEE REPORTS
 - STAFF REPORT
- IV. PUBLIC COMMENTS AND COMMUNICATIONS (10 min.) 2:20 2:30
- V. GUEST SPEAKER: NICOLE YOUNG, OPTIMAL SOLUTIONS COUNSULTING THRIVE BY THREE (30 min.) 2:30 3:00
- VI. GUEST SPEAKER: JULIE MACECEVIC, WALNUT AVENUE FAMILIY & WOMEN'S CENTER AND HUMAN CARE ALLIANCE & KAREN DELANEY, VOLUNTEER CENTER & HUMAN CARE ALLIANCE HCA WAGE EQUITY CAMPAIGN MAY JUNE 2018 (30 min.) 3:00 3:30
- VII. AB 300 (CABALLERO) INDIVIDUALIZED CHILD CARE SUBSIDY PILOT PLAN UPDATE (10 min.) 3:30 3:40
- VIII. CAC MASTER PLAN DISCUSSION (40 min.) 3:40 4:20
- IX. ANNOUNCEMENTS (10 min.) 4:20 4:30
- X. ADJOURNMENT 4:30

Our Mission is to present a unified voice for an early care and education system that meets the needs of all children and families in Santa Cruz County

Our Vision is that every child in Santa Cruz County has access to quality affordable early care education and after-school programs