

MEETING AGENDA Thursday, April 12, 2018 2:00 – 4:30 PM Community Foundation of Santa Cruz County, 7807 Soquel Dr. Aptos, CA

- I. CALL TO ORDER/INTRODUCTIONS (10 min.) 2:00 2:10
- II. AGENDA REVIEW AND QUORUM CHECK (5 min.) 2:10 2:15
- III. APPROVAL OF CONSENT AGENDA ITEMS (5 min.) 2:15 2:20 ACTION ITEM
 - DECEMBER & FEBRUARY MINUTES
 - DECEMBER & FEBRUARY & APRIL COMMITTEE REPORTS
 - DECEMBER & FEBRUARY & APRIL STAFF REPORTS
- IV. PUBLIC COMMENTS AND COMMUNICATIONS (10 min.) 2:20 2:30
- V. PUBLIC HEARING: SANTA CRUZ COUNTY INDIVIDUALIZED CHILD CARE SUBSIDY LOCAL CHILD CARE POLICY AND EVALUATION PLAN (AB 300 CABALLERO) OVERVIEW AND APPROVAL OF THE PLAN

(90 min.) 2:30 - 4:00 - ACTION/APPROVAL ITEM

- Peggy O'Brien-Strain, Mission Analytics Group, President and Senior Associate and Aloka Narayanan, Analyst, will present the Santa Cruz County Individualized Subsidy Child Care Pilot Plan background, policy components, state mandates and recommendations followed by Q & A.
- VI. MASTER PLAN UPDATE (15 min.) 4:00 4:15
- VII. ANNOUNCEMENTS (10 min.) 4:15 4:25
- VIII. ADJOURNMENT 4:30

Next meeting: Thursday, May 10, 2018 location – TBD