

## MEETING AGENDA Thursday, December 14, 2017, 2:00 – 4:30 PM Museum of Art and History (MAH) 705 Front Street Santa Cruz, CA

- I. CALL TO ORDER/INTRODUCTIONS (10 min.) 2:00 2:10
- II. AGENDA REVIEW AND QUORUM CHECK (5 min.) 2:10 2:15
- III. APPROVAL OF CONSENT AGENDA ITEMS (5 min.) 2:15 2:20 ACTION ITEM
  - SEPTEMBER MINUTES
  - COMMITTEE REPORTS
  - STAFF REPORT
  - CAC ANNUAL REPORT AND SELF EVALUATION
- IV. PUBLIC COMMENTS AND COMMUNICATIONS (10 min.) 2:20 2:30
- V. CHILDHOOD ADVISORY COUNCIL MASTER PLAN INTRODUCTIONS & OPENING QUESTION (with a partner): Recall an incident when you were successful, delivered something brilliant, or went beyond what you thought was possible as an advocate of Early Care & Education. What qualities did you or the group display to achieve these results? (15 min.) 2:30 2:45
- VI. OVERVIEW OF MASTER PLAN PROCESS (5 min.) 2:45 2:50
- VII. CELEBRATE SUCCESSES (10 min.) 2:50 3:00
- VIII. REVIEW & INPUT ON DRAFT PRINCIPLES /PRIORITY AREAS & GOALS (40 min.) 3:00 3:40
- IX. ANNOUNCEMENTS -(5 min.) 3:40 3:45
- X. TOUR OF THE LOST CHILDHOODS: VOICES OF SANTA CRUZ COUNTY FOSTER YOUTH AND THE FOSTER YOUTH MUSEUM (30 min.) 4:00 4:30
- XI. ADJOURNMENT 4:30

Next meeting: Thursday, February 8, 2017 location – TBD

"My life belongs to the whole community, and as long as I live, it is my privilege to do for it whatever I can. Life is not a 'brief candle' to me. It is a sort of splendid torch which I have got hold of for the moment, and I want to make it burn as brightly as possible, before handing it over to future generations."

-George Bernard Shaw