



MEETING AGENDA Thursday, September 12, 2019 2:00 – 4:00 PM Cabrillo College, ECE Building Room 1508 6500 Soquel Dr. Aptos

- I. CALL TO ORDER/INTRODUCTIONS (10 min.) 2:00 2:10
- II. APPROVAL OF CONSENT AGENDA ITEMS (5 min.) 2:10 2:15 ACTION ITEM
 - MAY MINUTES
 - COMMITTEE REPORTS
 - STAFF REPORT
- III. PUBLIC COMMENTS AND COMMUNICATIONS (10 min.) 2:15 2:30
- IV. GUEST SPEAKERS: FIRST 5 SANTA CRUZ COUNTY DAVID BRODY, EXECUTIVE DIRECTOR, VICKI BORIACK, SENIOR PROGRAM OFFICER AND MEGHAN REILLY, QUALITY COUNTS PROGRAM MANAGER, "QULAITY COUNTS SANTA CRUZ COUNTY UPDATE" (45 min.) 2:30 3:15
- V. GUEST SPEAKER: US CENSUS BUREAU TORY S. DEL FAVERO, PARTNERSHIP SPECIALIST "PARTNERING FOR THE 2020 CENSUS" (20 min.) 3:15 3:35
- VI. CAC MEETING SCHEDULE DISCUSSION (15 min.) 3:35 3:50
- VII. ANNOUNCEMENTS (10 min.) 3:50 4:00
- VIII. ADJOURNMENT 4:00

Our Mission is to present a unified voice for an early care and education system that meets the needs of all children and families in Santa Cruz County

Our Vision is that every child in Santa Cruz County has access to quality affordable early care education and after-school programs