



## CHILDHOOD ADVISORY COUNCIL OF SANTA CRUZ COUNTY MEETING Agenda Thursday, February 11, 2021 2:00 – 4:00 PM

- I. CALL TO ORDER/INTRODUCTIONS (5 min.) 2:00 2:05
- II. DIVERSITY, INCLUSION AND EQUITY SUMMARY (5 min.) 2:05 2:10
- III. GUEST SPEAKER MARIA ELENA DE LA GARZA, COMMUNITY ACTION BOARD (CAB), EXECUTIVE DIRECTOR (30 min.) 2:15 2:45
- IV. APPROVAL OF CONSENT AGENDA ITEMS (5 min.) 2:45 2:50 **ACTION ITEM** V.
  - NOVEMBER MINUTES
  - COMMITTEE REPORT
  - STAFF REPORT
- VI. PUBLIC COMMENTS AND COMMUNICATIONS (10 min.) 2:50 3:00
- VII. GUEST SPEAKER ERENDIRA GUERRERO, ENCOMPASS HEAD START, PROGRAM DIRECTOR (30 min.) 3:00 3:30
- VIII. CAC PROGRAM UPDATE (10 min.) 3:30 3:40
- IX. ANNOUNCEMENTS (15 min.) 3:40 3:55
- X. ADJOURNMENT 4:00

**Our Mission** is to present a unified voice for an early care and education system that meets the needs of all children and families in Santa Cruz County.

**Our Vision** is that every child in Santa Cruz County has access to quality affordable early care education and after-school programs.